Services

Workshop om erfaringer vedrørende udbud med mængder

29. sep. 2016 af Rikke Carlsen
Del på
Interesserer du dig for udbud med mængder og vil du dele erfaringer med andre fagfolk inden for området, så deltag i workshoppen onsdag den 26. oktober 2016.

Udbud med mængder har været en realitet igennem en årrække, og har i de seneste 10 år blandt andet været påvirket af skiftende IKT-bekendtgørelser og understøttet af først bips' opmålingsregler fra 2008 og senest CCS måleregler, der blev udgivet i første udgave i 2015.

Der er dog stadig stor usikkerhed om mængdeudbud i branchen. Groft sagt finder de udførende ofte, at mængdeudbuddene ikke giver nogle reelle fordele i tilbudsgivningen, de projekterende er i tvivl om, hvordan udbudsmaterialet skal struktureres, og bygherrerne spejder forgæves efter de gevinster, som mængdeudbuddene skulle give dem.

Dermed er det ikke sagt, at der ikke er gennemført gode og værdiskabende mængdeudbud gennem de senere år, og bips gennemfører i øjeblikket et projekt, der har til formål at samle op på disse erfaringer, så de kan fungere som inspiration i forhold til fremtidige projekter, der udbydes med mængder.

Første trin i denne proces er at gennemføre en workshop, hvor vi med udgangspunkt i konkrete projekter fra Bygningsstyrelsen og NCC vil diskutere gode og dårlige erfaringer samt idéer til forbedringer.

Så hvis du interesserer dig for udbud med mængder og er interesseret i at dele erfaringer med andre fagfolk inden for området, er du velkommen til at deltage i workshoppen, der vil finde sted hos NNC på Tobaksvejen 2A i Søborg onsdag den 26. oktober 2016 fra kl. 13.30 til 16.30.

Tilmelding kan ske ved at sende en mail med kontaktinformationer til Søren Spile fra bips på ssp@bips.dk

Personlig adgang

Log ind for at få adgang til værktøjer og personlige favoritter.