Services

Vedtægter for Byggeriets Videnscenter

17. mar. 2016 af met@bips.dk
Del på
Hvordan vil de nye vedtægter for Byggeriets Videnscenter se ud, hvis medlemmerne stemmer ja til en sammenlægning af bips og Byggecentrum?

Mange af bips' medlemmer har spurgt til, hvordan vedtægterne for Byggeriets Videnscenter vil se ud, hvis der stemmes ja til forslaget om en sammenlægning med Byggecentrum på generalforsamlingen den 30. marts. Derfor fremlægges her udkastet til vedtægterne.

Den formelle ramme for Byggeriets Videnscenter er den erhvervsdrivende fond Byggecentrum, som i forbindelse med sammenlægningen med bips får nyt navn og nye vedtægter.

Som omtalt i bestyrelsens forslag om sammenlægningen, er det foruden det nye navn især formålsbestemmelsen og bestyrelsens sammensætning, der bliver ændret i vedtægterne.

Vedtægtsændringerne for den erhvervsdrivende fond gennemføres ad et par omgange, idet mange organisationer og flere myndigheder skal give deres besyv med i godkendelsesprocessen. De første ændringer forventes allerede at være godkendt af organisationerne og af Byggecentrums bestyrelse inden bips' generalforsamling, mens den endelige myndighedsgodkendelse følger senere - såfremt bips' medlemmer stemmer ja den 30. marts.

Det er vigtigt at understrege, at der er tale om et udkast, og at der kan ske justeringer i forbindelse med den videre godkendelsesproces hos de kompetente forsamlinger og myndigheder.

Læs her udkastet til vedtægter for Byggeriets Videnscenter.

Personlig adgang

Log ind for at få adgang til værktøjer og personlige favoritter.