Services

Fejl ved overvågning af værktøjer og værktøjsemner

31. aug. 2012 af Anonymous
Del på
Der er desværre en fejl med funktionen "Overvågning af værktøjer". Alle, der har tilmeldt sig overvågning, skal derfor læse her for at se, om man er ramt af fejlen.

Man kan tilmelde sig til overvågning af et værktøj uden at være logget på med sin personlige adgang. Når man gør dette, bliver man ikke registreret ordentligt, selv om det ser sådan ud, og man modtager ikke de notifikationsmails, der bliver udsendt ved en opdatering. Hvis du har anvendt overvågningsfunktionen på denne måde, bliver du nødt til at gentage din tilmelding på nedenstående måde.

Fejlen bliver rettet så hurtigt som muligt.

Opret en personlig adgang

For at overvåge et værktøj og få en notifikationsmail i det øjeblik, der sker ændringer, skal man have en personlig adgang til hjemmesiden. Alle medarbejdere i bips medlemsvirksomheder kan oprette en personlig adgang. Du kan oprette en personlig adgang her. Du skal være på din virksomheds netværk (dit firmanavn skal stå i øverste højre hjørne), når du opretter din personlige adgang. Husk at anvende din virksomhedsemail som brugernavn.

Log på med den personlige adgang og tryk på overvåg

Når du ønsker at tilmelde dig til at overvåge et værktøj, skal du logge dig på med din personlige adgang. Derefter kan du tilmelde dig til at overvåge et eller flere værktøjer. Dette sker under de enkelte værktøjer. Du kan altid under din profil se, hvilke værktøjer du overvåger.

Hent værktøjer også når du ikke er i din virksomhed

Du kan også anvende din personlige adgang, hvis du er udenfor din virksomhed fx hjemmefra og ønsker at få adgang til bips værktøjer.

Personlig adgang

Log ind for at få adgang til værktøjer og personlige favoritter.