Services

BIM-lab på VIA Horsens

4. jun. 2014 af Anonymous
Del på
åbner 11. juni

Hensigten med BIM-lab er at få "et fuldt funktionsdygtigt laboratorium, hvor både forskere, undervisere og studerende ved VIA kan arbejde professionelt med BIM og således bidrage til udbredelsen og udviklingen af BIM i Danmark. Et BIM-lab vil også være attraktivt for virksomheder inden for byggeriet, da man her mangler ”videnscentre” og har et udtalt behov for videreuddannelse indenfor BIM."

På BIM-lab kan VIAs bygningsingeniør- og bygningskonstruktørstuderende blive trænet i at samarbejde, hvilket vil give dem et forspring, når de skal ud på arbejdsmarkedet.

Inden for efteruddannelse vil byggevirksomheder kunne opkvalificere kendskabet til og kompetencer i BIM. Virksomheder ville således kunne inviteres ind på VIAs BIM-lab til både seminarer, workshops, kursusforløb og projektsamarbejde.

BIM-projektforløb og –workshops kan desuden streames og vises i reel tid ikke kun på storskærm på Campus Horsens’ fællesområde, men også på tilsvarende anlæg andre steder i landet.

BIM-lab er etableret med støtte fra Johan Heinrich Hoffmann og hustrus Mindefond. Kontaktperson er Per Christensen, pc@via.dk.

Læs også Digital oprustning på VIAs byggeuddannelser

Personlig adgang

Log ind for at få adgang til værktøjer og personlige favoritter.