Services

Beskrivelseselementer til Glasfacader og -tage er revideret

9. jul. 2018 af Anonymous
Del på
Paradigmer, eksempler på bygningsdelsbeskrivelser, udbudskontrolplan, beskrivelsesvejledning, basisbeskrivelse, beskrivelsesanvisning og xml-fil er reviderede.

Projektspecifikt paradigme, paradigme for bygningsdelsbeskrivelse, eksempler på bygningsdelsbeskrivelse, paradigme for udbudskontrolplan, beskrivelsesanvisning, basisbeskrivelse, beskrivelsesvejledning og xml-fil er reviderede.
Beskrivelseselementerne for Glasfacader og -tage kan hentes her af abonnenter.

Paradigme for bygningsdelsbeskrivelse samt udbudskontrolplan kan nu hentes som selvstændige filer og er ikke længere at finde i den projektspecifikt paradigme, hvor de kan tilføjes.
I forhold til revision 2 blev henvisninger til byggesagsbeskrivelsen tilrettet, idet arbejdsmiljø, herunder grundlag for plan for sikkerhed og sundhed, nu ikke længere er en del af byggesagsbeskrivelsen, men en selvstændig beskrivelsesanvisning. Desuden blev punkt 2.5 0g 3.8 tilrettet i relation til bips B1.011, Beskrivelsesanvisning - arbejdsmiljø, herunder grundlag for plan for sikkerhed og sundhed og begrebet byggeledelse blev erstattet med bygherrens tilsyn således at der er overensstemmelse med AB 92. Desuden blev punktet om autorisationsdokumentation og punktet om autorisation og uddannelse samlet til ét fælles punkt. 

Personlig adgang

Log ind for at få adgang til værktøjer og personlige favoritter.