Services

bips konference 2014

14. mar. 2014 af Maja Skovgaard
Del på
"Fælles standarder: What's in it for me?" er overskriften for dette års bips konference. Mød dine kolleger i branchen, og lær af hinandens erfaringer den 15. september, hvor vi mødes på Nyborg Strand.

Hent

Hvor kan du og din virksomhed optimere processerne? Hvor er der tid og penge at spare? Hvilke dele af CCS er de rigtige for dig – hvilke kan du undvære? I år zoomer bips konferencen ind og viser, hvordan hver enkelt aktør kan lette hverdagens arbejdsopgaver, kommunikation og samarbejde med de ressourcer, vi har til rådighed her og nu.

Programmet
Mød bl.a. Richard Waterhouse fra RIBA Enterprises i Storbritannien, der fortæller om den britiske BIM-udvikling, hvor regeringen stiller krav om "fully collaborative BIM" med tilhørende digitale informationer. Se 18 faglige indlæg med danske virksomheder, som viser, hvordan de letter de daglige arbejdsprocesser med standardiseret information, værktøjer til udveksling af information mv. Mød 16 udstillere, der demonstrerer de nyeste softwareløsninger til branchen.

Se det fulde program for bips konferencen 2014

Pris og tilmelding
Det koster 2.600 kr. ekskl. moms pr. person. Tilmelding via Nyborg Strand, Best Western

Konferencen finder sted på Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg.

Temaet: Fælles standarder: What's in it for me?
Vi har i dag en lang række fælles standarder og værktøjer til at effektivisere informationsstrømmene i byggeriet. bips og buildingSMART udvikler og udbyder en stor del af dem. Fra dokumenthåndtering, IKT-aftaler, udvekslingsformater og IDM’er til cuneco classification system, som tilbyder flere forskellige værktøjer til at håndtere informationer fra idé til drift.

Men hvad skaber værdi for dig og den virksomhed, du sidder i?

Det giver bips konferencen praktiske eksempler på. Fx hvordan du som bygherre stiller krav om digitale metoder, så det giver mening for både processen og økonomien. Hvordan du som rådgiver kan strømline informationsprocesserne og minimere risikoen for fejl. Hvordan du som entreprenør kan spare tid og penge i udbud-tilbudsprocessen. Hvordan du som bygningsejer kan optimere driften med velstrukturerede digitale data. Og meget andet.

Vi skuer også ud i den nære fremtid, hvor bygningsdelsbeskrivelserne rykker ind i de digitale modeller både i udlandet og herhjemme. Vi løfter sløret for de digitale services, bips er på vej med, der fx skal hjælpe til at håndtere klassifikation og egenskaber for bygningsdele og rum, navngive dokumenter efter bips’ standarder mm.

Dét får du med hjem
Inspiration fra 18 faglige indlæg med eksempler, erfaringer og gode råd fra dine kolleger i andre virksomheder.

  • Viden om, hvilke værktøjer og standarder der kan spare tid i dit daglige arbejde og øge din virksomheds konkurrenceevne.
  • Et styrket professionelt netværk og nye bekendtskaber.
  • Indblik i bips’ bidrag til byggeriets teknologiske evolution.
  • Overblik over den nyeste software.

Bagom konferencetemaet
Branchen rejser sig så småt igen efter 5 år med blodrøde tal, det laveste niveau for nybyggeri i 60 år, et rekordstort antal konkurser og 35.000 mistede jobs. Det offentlige investerer kraftigt i nybyggerier af hospitaler og universitetsbygninger, der bygges flere nye almene boliger, mens det private boligmarked og erhvervsbyggeriet så småt er ved at tø op. 

Men markedsvilkårene er ændret, og konkurrencen er hård. Branchen bærer præg af benhårde marginer, og bygherren går ikke på kompromis med kvalitet og design. Der er ikke råd til fejltrin. Det stiller høje krav til de enkelte virksomheders produktivitet.

Sådan så konferencen ud i 2013


 

bips og Byggecentrum er blevet til Molio

Personlig adgang

Log ind for at få adgang til værktøjer og personlige favoritter.

CCS i praksis på LinkedIn