Services

Personlig adgang og profil

6. feb. 2011 af Anonymous
Del på
Med en personlig profil på bips.dk og cuneco.dk får du en række fordele. Læs her, hvordan du opretter din personlige profil.

Medlemmer af bips får en række fordele med en personlig adgang. Læs mere om fordelene herunder, og få en vejledning til, hvordan du opretter din personlige profil, når du er medlem af bips.

Personlig adgang for bips-medlemmer
Alle medarbejdere i bips medlemsvirksomheder har adgang til bips hjemmeside og kan hente de værktøjer, som virksomhedens abonnerer på. Dette sker automatisk via virsomhedens IP numre.

Du kan som medarbejder optimere din brug af bips hjemmeside ved at oprette en personlig adgang.

Med en personlig adgang får du følgende:

For at du kan oprette en personlig adgang, skal din virksomhed/organisation være medlemmer af bips eller være en godkendt og registreret samarbejdspart. Desuden skal din virksomhed have adgang via IP-nummer. Dette ses, ved at din virksomheds navn står til højre i topmenuen.

Sådan opretter du en personlig adgang
Du skal befinde dig i virksomheden, når du opretter din personlige adgang. Dette ses, ved at din virksomheds navn står til højre i topmenuen. Du kan ikke oprette en personlig adgang, såfremt du ikke befinder dig i virksomheden.

Du opretter en personlig adgang i boksen "Virksomhedsadgang" øverst i højre spalte ved at trykke på "Opret din personlig profil".

Som brugernavn skal du anvende din virksomhedsemail for at sikre et unikt brugernavn. Derudover skal email og password angives. Personlige email som fx xx@hotmail.com eller xx@gmail.com adresser accepteres ikke. Når alle felter er udfyldt trykkes "opret konto".

Personlig profil
Du har profil, der bl.a. indeholder en oversigt over dine favoritter, notifikationer og debatgrupper. Her kan du også angive dit rigtige navn, skrive kort om dig selv og uploade et billed. Dette gøres ved at logge dig på med din personlige adgang og derefter gå i feltet "Personlig adgang" i højre spalte, trykke på "Profil", derefter "Rediger", "Profile" og under "Navn" angive dit fulde navn. Når navnet er angivet, anvender hjemmesiden dette navn fremfor brugernavnet.

Adgang til værktøjer andre steder end i virksomheden
Du kan logge på med din personlige adgang, uanset om du befinder dig på en af virksomhedens IP-adresser eller på en maskine med et anden IP-adresse, dvs. at du kan få adgang til værktøjerne, uanset hvor du befinder dig i verden.

Dog er der en tidsmæssig grænse. Hvis du kun har logget på anden IP-adresse i mere end 3 uger i træk, modtager du en email med advarsel om, at din konto lukkes, såfremt du ikke logger på i virksomheden inden for en uge eller lukkes kontoen. Er din konto bliver lukket, kan du automatisk få den åbnet igen ved at logge dig på med din personlige adgang i virksomheden.

bips og Byggecentrum er blevet til Molio

Personlig adgang

Log ind for at få adgang til værktøjer og personlige favoritter.

CCS i praksis på LinkedIn