Services

bips konference 2013

14. mar. 2014 af Maja Skovgaard
Del på
Velstruktureret information er hjertet i en effektiv byggeproces. Det var temaet for bips konference 2013, der stillede skarpt på branchens nye grundlag for velstruktureret information.

Hent

Her på siden kan du downloade indlægsholdernes PowerPoint-præsentationer fra bips konferencen 2013. 

Se videoer fra bips konference 2013

Temaoplæg bips konference 2013
3D-værktøjerne har markant flyttet byggesektoren i den digitale udvikling med bedre muligheder for analyser, kollisionskontroller og visualiseringer mv. Mange kalder det BIM – Bygnings Informations Modellering. Men BIM handler faktisk slet ikke om 3D. BIM handler om at strukturere og skabe sammenhæng mellem informationerne om et byggeri.

Vi mangler stadig for alvor at koble informationer digitalt til vores modeller og sikre, at de kan aflæses og genbruges på tværs af aktører, processer og softwareprodukter. Med andre ord mangler vi stadig måden at strukturere I’et i BIM.
Det er temaet for dette års bips konference. Omdrejningspunktet bliver det nye fælles grundlag for velstruktureret information i form af cuneco classification system (CCS), der netop kan understøtte I’et i BIM.
Kom på forkant med byggeriets nye standarder
CCS udrulles til branchen over det næste 1½ år. På dette års konference kommer du på forkant med de nye standarder. Du bliver klogere på, hvad CCS kan bruges til – hvad end du er byg- og driftsherre, rådgiver, udførende eller producent. Du får et anvendelsesorienteret indblik i metoderne og masser af eksempler og cases, der viser, hvordan metoderne bidrager til en øget produktivitet – bl.a. fra afprøvninger på byggeriet af Det Nye Hospital i Vest.
Du får også seneste nyt fra bips på bl.a. CAD-området, buildingSMART, de nye krav til offentligt byggeri i form af IKT-bekendtgørelsen, nyt fra branchens softwareleverandører – og hvordan CCS kan være med til at binde det hele sammen.
bips konferencen i ny og trimmet form
bips konferencen er landets største konference om digitalt byggeri. I år vil man opleve konferencen i en ny, trimmet form. Konferencen er kogt ned fra de traditionelle to dage til en enkelt dag. Til gengæld bliver der skruet op for intensiteten, og du får masser af indlæg af høj kvalitet.
bips konferencen 2013 finder sted hele dagen mandag den 16. september 2013 på Nyborg Strand.
Pris: 2.450 kroner ekskl. moms pr. deltager. 

bips og Byggecentrum er blevet til Molio

Personlig adgang

Log ind for at få adgang til værktøjer og personlige favoritter.

CCS i praksis på LinkedIn