Services

bips konference 2012

18. jun. 2012 af Anonymous
Del på
bips konference 2012 blev afholdt den 10. og 11. september på Nyborg Strand

Hent

I år sættes digitaliseringen i perspektiv. På konferencens to dage løfter vi blikket fra det daglige arbejde og ser i fællesskab på, hvordan tingene ændrer sig: Igangværende udviklingsprojekter, offentlige vækstinitiativer, udsigten til store bygge- og anlægsprojekter, ny teknologi og nye værktøjer vil ændre vores hverdag de kommende år. Spørgsmålet er, hvordan vi som branche får mest ud af forandringerne.

Du vil kunne opleve hvordan digitaliseringen af bygge- og anlægsbranchen fortsætter med at skabe forandring i vores hverdag og få bud på hvordan, vi alle kan komme til at arbejde smartere og mere effektivt fremover.

Vi ser også på, hvor verden omkring os er på vej hen - internationale eksperter og eksperter fra andre industrier vil være med til at give nyt udsyn og overblik.

Få inspiration til hvordan dit arbejde kan gøres smartere her og nu, og bliv klædt på til at møde de kommende udfordringer!

Teknologi-guru holder keynote-tale
Til keynote-talen mandag morgen samles vi alle. Her skal vi høre Preben Mejer fra Innovation Lab dele ud af sin viden og give sin analyse af den teknologiske og digitale udvikling. Preben har været med hele vejen fra dengang, pc’en endnu var ung, og til daglig bevæger han sig i grænselandet mellem erhvervsliv og forskning, når han rådgiver virksomheder om deres teknologiske muligheder.

Mandag aften – efter en dag spækket med faglighed – mødes vi igen til festmiddagen. Når den er slut, taler teaterinstruktør og krudtugle Peter Langdal. Han er en hæsblæsende foredragsholder, der fortæller om lederskab i en verden, der om muligt er mere kaotisk end byggeriet.

Tirsdag morgen går det igen løs med fagligheden.

Og når det hele er slut, og vi hver især er vendt tilbage til hverdagen, har vi måske ikke løst alle byggeriets problemer, men vi har helt sikkert bevæget os et lille skridt mod et mere effektivt byggeri.

Se eventuelt mere om Preben Mejer eller Peter Langdal

Bemærk venligst at deltagergebyret er uændret.

Følg løbende med i nyhederne på bips.dk eller se alle nyhederne samlet her

Se videoer fra konferencen (du linkes videre til bimbyen.dk)

bips og Byggecentrum er blevet til Molio

Personlig adgang

Log ind for at få adgang til værktøjer og personlige favoritter.

CCS i praksis på LinkedIn